MY STATUS.
In love with Crush
//Tyyra Leopard♥: Selamat Hari Raya and Happy 8 Monthsary
Welcome to my world.

Monday, August 20, 2012

Selamat Hari Raya and Happy 8 Monthsary

Time photoshoot :)



I love you so much. Selamat hari raya semua.
Assalamualaikum hello hai semua . Apa khabar? Macam mana raya ? Okay? Mine? Alhamdulillah okay. Btw semalam , first day raya, Amir raya rumah saya :) at first agak takut laa . But at last alhamdulillah everything is fine. My mom pun dah kenal Amir macam mana. duduk mana. Dia pun kasik kawan dengan amir. cehh kawan? faham-faham je la :)

At first aku malu la kan nak pergi depan layan dia. Pastu my mom was like
"kakak, pergi la layan. orang da bagi green light ni!"
My mom siap perli lagi :
"mana camera? pergi la amek gambar." hahahahahaha malu habis.

Amir datang dengan Kak Nisaa Sulaiman . You know what, lama pulak tu xD Suka-suka suka. time tu aku macam buat-buat tak kenal amir. HAHA fake gila ! Tapi saya gembira and berasa lega . Gentle tak Amir? Tapi dia banyak diam je. menyampah aku. Haha nyampah-nyampah pun sayang der :P

1syawal bersamaan dengan 19 hb Ogos 2012 , 8 bulan aku dengan amir.

Hai sayang, happy 8 monthsary. Thanks untuk semua benda yang pernah awak lakukan. maafkan saya dari hujung rambut sampai ke hujung jari kaki. I love you sayang. And guise, tengok la video kita orang ni . ! enjoy :)



I LOVE YOU AMIR HEHE , baju sedondon kan :P 
btw ada tak sweet macam ni Zara and Amir vanilla coklat bawah ni?? HAHA 



Amir Asyraf So sweet like Amir Shafiq, Zara so cute like me, Tyyra . HAHAHAHAH damnnn kita memang sehati sejiwa la . xD

Okay selamat hari raya aku ucapkan. Semoga sentiasa ceria, semoga duit sentiasa masyukkk, jangan lupa raya rumah. Pintu rumah sayaa sentiasa terbuka unntuk warga facebook sekalian :) Maaf zahir dan batin :)

I am the author of my life. Unfortunately I'm writing in pen and I can't erase my mistakes...

6 comments:

EyQa said...

Sweet !
Jelly saye tngk !:P
Btw akak, you have a nice blog !

EyQa said...

sweet ! jelly woooo ! :P
Btw blog akak lawa !

Nurul Huda Kharis said...

kuronk berdua emg sweet , jeles saya tgk : ) , hope relationship kuronk
smpai bile-bile . AMIN : )

Kakni said...

See? Untunglah budak tuu :P Btw, ann parents kita pun 19/08/95 :) n
Ehem, congrats kay. Semoga bahagia sentiasa :)

atyqa said...

sweet sngt.. i'm so jeles with both of u..

atyqa said...

sweet sngt.. i'm jeles with both of u..